Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Kane: „Propustili smo veliku priliku, ovo je užasno bolno”

Španjolska je u finalu svladala Englesku 2:1 i tako osvojila svoj četvrti naslov prvaka Europe. Time su postali rekorderi po broju naslova na europskim smotrama nakon što su ranije iste osvajali 1964., 2008. i 2012. godine.

Furia je u 47. minuti povela golom Nice Williamsa, u 73. su Englezi izjednačili preko Colea Palmera, a konačni rezultat postavio je Mikel Oyarzabal u 86. minuti. Englezi su pak ostali kratki u svojem drugom finalu zaredom na Euru, a svoje dojmove podijelio je kapetan Harry Kane koji je još jednom ostao bez trofeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško je riječima opisati kako se sada svi osjećamo. Teška utakmica. Dobro smo se vratili u igru, ali smo se mučili da to nadogradimo. Teško je prihvatiti kasno primljen pogodak. Stalno smo se vraćali u utakmice kroz cijeli turnir. No, nismo napravili sljedeći korak i osvojili trofej.

U prvom poluvremenu smo se mučili. Nismo mogli zadržati loptu. Drugo poluvrijeme je bilo bolje i uspjeli smo postići pogodak. No, uhvatili su nas na spavanju s ubacivanjem i tako smo izgubili finale. Propustili smo veliku priliku. Nije lako doći do finala. Morate iskoristiti priliku kad do nje dođete, a mi to opet nismo učinili. Ovo je užasno bolno i boljet će još jako dugo.

Komentari

Povezano