Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Kaos u Francuskoj. Vratar pogođen petardom, igrač isključen zbog gestikulacije prema navijačima

Uz probleme na tribinama koje gotovo redovito viđamo u Nizozemskoj, predvodnica po broju navijačkih nereda i prekida utakmica uzrokovanih istima je definitivno Francuska i njen najjači nogometni razred Ligue 1.

Tako je bilo i ovog vikenda u utakmici Montpelliera i Clermonta u kojoj su domaćini protiv ekipe bivšeg Dinamovog igrača Komnena Andrića vodili 4:2 u 78. minuti, i kad se činilo kako će se utakmica mirno privesti kraju, nevjerojatna glupost domaćih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekla je sudačka nadoknada utakmice u kojoj je Montpellier imao mirno vodstvo, da bi ubacivanje petarde koja je eksplodirala u blizini senegalskog vratara gostiju Moryja Diawa imalo za posljedicu njegovu ozljedu glave, zbog čega je iznešen s terena.

Nakon toga je igrač gostiju Neto Borges navijačima Montpelliera iza gola pokazao srednji prst, zbog čega mu je sudac Florent Batta pokazao put u svlačionicu.

Nakon kraćeg vijećanja, sudac, delegat i vodstvo lige odlučili su susret prekinuti nekoliko minuta prije kraja, a odluku je “navijačima” obznanio voditelj sigurnosti stadiona, usput im objasnivši kako je njihovo ponašanje i učinjeni potez apsolutno neprihvatljivo.

Za očekivati je kako će se susret ili registrirati rezultatom koji je bio aktivan u sudačkoj nadoknadi ili će Montpellier dobiti drakonsku kaznu poraza i gubitka bodova na tablici, no to bi se trebalo saznati tijekom sljedećeg tjedna.

Komentari

Povezano