Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Kaos u Turskoj: Livaković završio raskrvarene glave i dobio šakom u glavu (VIDEO)

Sadržajna je bila utakmica između Trabzonspora i Fenerbahçea koja je bila na rasporedu u 30. kolu turske Süper Lig. Fener je slavio s 2:3, no u finišu smo utakmice vidjeli potpuni kaos u kojem je hrvatski reprezentativni vratar Dominik Livaković s tribine pogođen predmetom u glavu koji mu je raskrvario bradu.

Ironično, Livaković nije kratio vrijeme svoje momčadi, jer su mu pri pružanju pomoći pomagali i domaći igrači, jedan od kojih je prije incidenta i vlastitim tijelom štitio hrvatskog vratara od predmeta koje su domaći navijači bacali prema Livakoviću. Naime, hrvatska “jedinica” pri doskoku je sletila na nogu protivničkog igrača i tako neugodno iskrenula zglob.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dogodilo se to duboko u sudačkoj nadoknadi dok se Livakoviću ukazivala pomoć od strane stručnog klupskog osoblja, te je naš golman ležao na travnjaku. Ubrzo nakon ovog incidenta utakmica je nastavljena, a nakon jednog prekrašaja igrača Trabzonspora izbilo je i naguravanje između igrača obiju momčadi, a utakmica je završila tek nakon 13 minuta sudačke nadoknade.

Krenuli su pri ovom okrašju igrača i dodatni predmeti s tribina letjeti prema travnjaku, no srećom sve je prošlo bez ozbiljnijih ozljeda po sve aktere na terenu. Bar je tako izgledalo, da bi po zadnjem sudačkom zvižduku u teren uletjeli navijači, a pri pokušaju izlaska s terena je naš golman i dobio udarac u glavu od nepoznate osobe…

Fenerbahçe je stigao do slavlja pogotkom Michyja Batshuaija u 87. minuti, nakon što je Fred s dva pogotka donio vodstvo gostima u prvom poluvremenu. U drugom je Trabzonspor stigao do izjednačenja preko Enisa Bardhija i Trezegueta.

Fener je pobjedom zadržao korak i zaostatak od dva boda za vodećim Galatasarayem, dok je Trabzonspor ostao na trećem mjestu, ali s gigantskih 30 bodova zaostatka za Fenerom.

Video spornih situacija možete pogledati na ovom linku.

Komentari

Povezano