Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Kapetan Cavsa obećao navijačima spektakl: Zabio 1 koš, isključen iz igre zbog nasrtaja na protivnika

NBA Global Games projekt je dodatne globalne popularizacije najjače košarkaške lige svijeta na neameričkim tržištima, tj. izvan SAD-a i Kanade, a broj utakmica sve je veći iz sezone u sezonu. Druga ovosezonska Global Game utakmica nakon Orlando Magica i Atlanta Hawksa u Mexico Cityju bila je sinoćnja između Brooklyn Netsa i Cleveland Cavaliersa u Parizu.

Prije samog početka meča, navijačima, njih 22.000 u ispunjenoj Accor Hotels Areni, obratili su se kapetani obiju ekipa. Kapetan Cleveland Cavaliersa, Tristan Thompson, obratio se publici riječima: “Uživajte u spektaklu, dat ćemo sve od sebe kako bi vas zabavili i ostavili vam najljepše uspomene“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica Tristana Thompsona: 10 minuta na parketu, 1 koš, 1/4 za slobodna bacanja uz jedan airball od jednog metra, 3 osobne pogreške, isključen iz igre zbog naguravanja s Nicom Claxtonom.

A iako je kapetan ostavio svoju ekipu na cjedilu, to nije imalo učinka na konačni rezultat jer sjajni Donovan Mitchell zabio je 45 koševa uz 12 skokova i 6 asistencija, što je bilo dovoljno za 22. ovosezonsku pobjedu Cavaliersa rezultatom 111:102 čime su skočili na 6. mjesto Istočne konferencije.

Komentari

Povezano