Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Kapetan europskog prvaka novi je član Milana

Talijanski AC Milan pojačao je svoje napadačke redove ususret novoj klupskoj sezoni, a udarna igla trebao bi im tako biti Španjolac Álvaro Morata. Morata je proteklih tjedana kao kapetan vodio reprezentaciju Španjolske do titule prvaka Europe, a donedavni napadač Atlético Madrida sada stiže u redove Rossonera.

Za 31-godišnjaka plaćena je skromna odšteta od 13 milijuna eura, a potpisan je ugovor u trajanju od četiri godine s opcijom produžetka za još jednu godinu. Morata je prethodno u karijeri u dva navrata igrao za Milanovog rivala Juventus s kojim je osvojio dvije titule prvaka Italije, tri Kupa, jedan Superkup, te igrao finale Lige prvaka u kojem su Bianconeri poraženi od Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje se da će Morata u novoj sezoni pod vodstvom novog trenera Paola Fonsece predvoditi napad talijanskog giganta nakon sezone u kojoj nisu uspjeli osvojiti niti jedan trofej. Njegovim dolaskom Španjolci su sada postali brojnija kolonija stranaca u talijanskom klubu s ukupno 13 članova, dok su Hrvati ostali na 12 predstavnika.

Zanimljivo je i kako se nitko od španjolskih napadača dosad nije najsretnije proveo u Milanu – José Mari, Javi Moreno i Fernando Torres svi su redom razočarali navijače kluba, pa ostaje za vidjeti hoće li baš Morata prekinuti taj nesretni niz.

Komentari

Povezano