Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Karoglan: “Bolje ne stvoriti šansu i zabiti gol, nego imati pet šansi i sve promašiti”

Sutra će na Poljudu još jednom snage odmjeriti Hajduk i Dinamo. Dinamo je u subotu upisao 1:0 pobjedu, a sada će Vječiti derbi biti odigran u sklopu polufinala Kupa. Ususret utakmici je na pitanja novinara odgovarao trener Hajduka Mislav Karoglan.

Trener “Bilih” je kazao da mu Uskrs nije bio idealan te da nema novih vijesti oko zdrastvenog stanja Ivana Perišića. Kada je upitan oko zdrastvenog stanja ostalih igrača, Karoglan je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Melnjak Žaper su “out”, Uremović i Livaja upitni. Kostur momčadi koji je cijelo vrijeme out i to se vidi. To je kao Dinamu Petković ili Rijeci Selahi. Uremović je za mene ponajbolji u ligi, isto i Melnjak. Livaja i Kalinić su bili planirani da igraju zajedno pa nisu uspjeli. To je peh. I ovu utakmicu ćemo biti bez dobrog dijela nositelja igre. Za stopere, vidjet ćemo što je raspoloživo. Ako je Uremović zdrav, onda je pitanje na mjestu.

Mislav Karoglan, Izvor: Slobodna Dalmacija

Nakon toga je Karoglan upitan: “Derbiji inače imaju malo šansi, očekujete li nešto drukčije, opušteniji Dinamo nakon pobjede?”, a on je na to odgovorio:

Bolje ne stvoriti šansu i zabiti gol, nego imati pet šansi i sve promašiti. Nismo odustali od prvenstva, smatram da dio imperativa za prvenstvo još stoji.

Mislav Karoglan, Izvor: Slobodna Dalmacija

Trener Hajduka je rekao da Anthony Kalik nije igrao jer je imao problema s aduktorom te da će Josip Brekalo sutra igrati. Također je odgovorio i na pitanje oko pozicije lijevog beka na kojem igraju Ismael Diallo i Šimun Hrgović:

Stojim iza Hrgovića, ja sam ga doveo iz Solina, sada i počinje utakmice. Ponavljam da nije mala stvar da igramo s četiri mlada igrača. Toliko puta sam rekao za Hrgovića da je dao toliko. Nijedan igrač Hajduka nije prekrižen, Diallo se s AFCON-a nije vratio isti, ali moramo svima dati poticaj da se vrate u formu.

Mislav Karoglan, Izvor: Slobodna Dalmacija
Komentari

Povezano