Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Karoglan: ”Dotični gospodin se na javnoj televiziji predstavlja kao nacionalist i katolik, a izriče gnjusnu laž”

Mislav Karoglan prošle je sezone doveo Hajduk do titule jesenskog prvaka, no u drugom je dijelu HNL-a ipak ostao bez trofeja u domaćem prvenstvu i, nakon ispadanja iz Kupa, bez posla.

Nedavno je pronašao novi angažman u Moldaviji, gdje je preuzeo tamošnjeg prvoligaša te sa Sheriffom ispao iz Konferencijske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Došli smo dan prije prve utakmice i nije bilo puno vremena za pripremu, no već u uzvratu je to bilo puno bolje. S vremenom ćemo izgledati još ozbiljnije, imamo kvalitetan kadar, a bit ćemo još bolji kada napravimo određenu doselekciju. Izgubili smo od jedne kvalitetne ekipe koja je već dvije sezone na okupu.

Mislav Karoglan za Sportske novosti

Tako je Sheriffova europska priča ekspresno završila, no klupskoj upravi ionako je bitniji povratak na vrh moldavskog nogometa i vraćanje titule prvaka koju je prošle sezone ugrabio Petrocub.

Sjajno smo krenuli, stopostotni smo. Evo sada smo u derbiju pobijedili Petrocub, a već za vikend nas čeka novi derbi protiv Zimbrua koji se znatno pojačao. Liga i konkurencija su dobri, glavni konkurentni stoje dobro i napravili su dobre, dobre ekipe. Ovdje puno problema još uvijek stvara COVID tako da je situacija vrlo izazovna.

Mislav Karoglan

Osvrćući se na svoj mandat u Hajduku, Karoglan je preuzeo odgovornost za probleme u drugom dijelu sezone.

Moja je najveća odgovornost za sve što se događalo. Pokosile su nas ozljede Filipa Uremovića i Marka Livaje u najbitnijem periodu sezone, pred Lokomotivu i Dinamo, a tome dodajte otprije ozlijeđenog Darija Melnjaka i Mihaela Žapera. Izgubiti takve igrače je nenadoknadiv udarac za bilo koji klub. Uzmite recimo Dinamu Brunu Petkovića i Josipa Mišića pa vidite bi li to bila ista ekipa.

Mislav Karoglan

Na kraju se još i dotaknuo situacije koju je posebno želio istaknuti, a tiče se određenog televizijskog analitičara, kojeg nije želio direktno imenovati.

Osvrnuo bih se na komentar dotičnog gospodina koji na javnoj televiziji sebe predstavlja kao velikog nacionalista i katolika. On će se prepoznati, a izriče gnjusnu laž i uvredu prozivajući me za neprofesionalizam. Nikad u životu nisam bio neprofesionalan, nije mi jasno kako je to moguće izgovoriti u trenutku kada šest mladih hrvatskih trenera čeka na potpis ugovora u Tiraspolu. Ovim putem mu iskreno zahvaljujemo.

Mislav Karoglan
Komentari

Povezano