Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Karoglan: Krovinović je nositelj Hajduka i tako treba nastaviti

Hajduk je uvjerljivo svladao Goricu 3:0 i tako, barem privremeno, zasjeo na prvo mjesto ljestvice. Golove su postigli Yassine Benrahou, Marko Livaja i Rokas Pukštas, a Bijeli su nastavili pozitivan niz te ostali neporaženi i u sedmoj utakmici u nizu.

Svoje dojmove nakon pobjede podijelio je trener Mislav Karoglan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jako dobro smo ušli u utakmicu, napokon jedna utakmica s manje stresa. U drugom poluvremenu stvari se ne bi trebale samo odrađivati, prevelik smo klub da bismo tako pristupali. Na kraju smo opet bili nešto bolji, ali dobro, ne bih bio prekritičan, solidna pobjeda, okrećemo se sad Lokomotivi.”

Prokomentirao je i odlične predstave Filipa Krovinovića i Benrahoua…

“Nisam bio zadovoljan s njim Benrahouom i to sam mu rekao. On zadnja dva-tri tjedna trenira na visokom nivou. Igrač s klupe mora trenirati tako da njegova izvedba “vrišti” da ga stavim u momčad. Tako je bilo jedno vrijeme s Kalikom, koji je dobio priliku, sada i Benrahou, to je poruka svima. Krovinović već neko vrijeme igra na visokom nivou, ali od njega se to i očekuje. On je nositelj Hajduka i tako treba nastaviti. Bez kvalitetnog veznog reda ne možemo biti kompetitivni.”

Na pitanje je li očekivao težu utakmicu protiv Gorice odgovorio je:

„Uvijek očekuješ tešku utakmicu, liga je takva. Ali trebamo produžiti dobra razdoblja. Ima puno stvari za napredak, sve je to proces. Puno je otegotnih okolnosti, sinoć na treningu Laszlo dobije udarac i danas nije mogao igrati. Ali ima nas dovoljno“, rekao je Karoglan pa zaključio.

„Igramo bolje vani nego kući, to je nešto što moramo promijeniti.“

Komentari

Povezano