Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Karoglan nakon trijumfa: Do pauze moramo uzeti sve bodove

Nogometaši Hajduka su uspješno nastavili obranu naslova Hrvatskog nogometnog kupa. Danas su s 5:0 svladali Varaždin na Poljudu za plasman u polufinale tog natjecanja kojeg su osvajali i 2022., a i 2023. godine.

Nakon plasmana u treće uzastopno polufinale, pred medije je stao trener Hajduka Mislav Karoglan koji je istaknuo kako je bilo mnogo loših stvari na početku utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Izašli smo s puno grča, to je bilo svakome vidljivo. Moramo imati to dječje u sebi, želju za nadigravanjem, nepotrebna je ta razina pritiska. Evidentno je da kad zabijemo gol tek počnemo raditi stvari koje treniramo. U presingu smo bili jako loši, sve duge lopte smo izgubili, evidentan grč, jedva sam čekao poluvrijeme, hvala Bogu da smo zabili te golove.

Nakon dva pogotka krajem prvog dijela je momčad bila mnogo lepršavija. Pitanje predstavnika medija je bilo jesu li time i otpuštene mentalne kočnice.

– Nadam se da hoćemo, neki igrači su malo izgubili samopouzdanje, to je evidentno, ali ovakve pobjede će ih vraćati. Znam da recimo Brekalo ima ogroman potencijal, ja to vidim na treningu, kakva rješenja donosi, to će doći i na utakmicama. Diallo će se dizati, Pukštas ima ogroman prostor, Laslo isto ima velik prostor za napredak. Kad ne igraš godinu i pol to su priče za malu djecu da ćeš sad doći i igrati odmah ne znam kako.

Okreće se Istri 1961 koja gostuje na Poljudu predstojećeg vikenda.

– Sutra već ovo zaboravljamo, do pauze moramo uzeti sve bodove, stavljamo odmah fokus na Istru koja je u odličnom nizu, bit će to teška utakmica nakon ove današnje, zaključio je Karoglan.

Komentari

Povezano