Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Karoglan: Otkad sam ja trener, ovo je bilo naše najbolje poluvrijeme

Hajduk je u poprilično uzavreloj utakmici pobijedio Istru rezultatom 2:0. Golove su postigli Emir Sahiti i Marko Livaja iz kaznenog udarca, a Splićani su tako dodatno učvrstili prvu poziciju na tablici. Sada imaju pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Rijeku i devet u odnosu na treći Dinamo. Doduše, i jedni i drugi imaju manje odigranih utakmica od Bijelih.

Trener Mislav Karoglan i dalje je ostao neporažen na klupi Hajduka, a nakon utakmice svoje dojmove podijelio je na konferenciji za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je jako bitna pobjeda za nas. Imali smo negativan niz s Istrom. Prvo poluvrijeme bilo je apsolutno naše, otkad sam ja trener, najbolje poluvrijeme. Stiskali smo jako visoko, šteta što Dajaku nije zabio šansu koja je mogla riješiti utakmicu. U drugom dijelu smo propadali, Istra nam je uzela loptu. Kalikovim ulaskom smo se stabilizirali, imali smo i Livajinu šansu za 2:0. Ali treba biti iskren, imala je i Istra šansu preko Ercega.”

Komentirao je i strijelca prvog pogotka Sahitija…

“Sahiti ima intenzitet, to se traži, postoje stvari koje tražimo da bude još bolji, da ne gubi koncentraciju na stvari koje su nebitne za nogomet. Veseli me da je nakon dvije asistencije upisao i pogodak. Rekao bih da je cijela momčad odigrala mušku utakmicu protiv jako kvalitetne Istre. Bitno je da smo održali priključak pod pritiskom jučerašnjih rezultata. Još jednom se pokazalo da su momci na razini“, zaključio je Karoglan.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano