Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Karoglan: Teško je procijeniti kada će Perišić zaigrati za nas

Danas je na konferenciji za medije trener Hajduka Mislav Karoglan najavio utakmicu protiv Lokomotive u sklopu 27. kola SuperSport HNL-a. Odmah na početku, trener Hajduka odgovorio je na pitanje kada očekuje povratak Ivana Perišića.

“Teško mi je reći. Iskreno, nema nitko točnu informaciju. Trenira pola dana, odvojen od ekipe. Vjerojatno ne zna ni on sam”, rekao je Karoglan pa komentirao činjenicu da nikad dosad nije pobijedio Lokomotivu kao trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne pratim statistiku na takav način. Za sve postoji prvi put. Fokusiramo se na Lokomotivu kao najvažniju utakmicu. U polufinalu su kupa, bore se za Europu, to sve govori. Drugačija utakmica od prethodne dvije. Maksimalno smo spremni i motivirani”, izjavio je Karoglan

Također se osvrnuo i na polemiku čišćenja od kartona koja je izašla na svjetlo dana nakon što su to napravili Stefan Ristovski i Dino Perić.

“U nogometu postoje strategija i planovi. Meni je to realno, neću biti licemjer. Napravio sam to 100 puta, rade to i vani. Postoje puno gore stvari kod nas od toga”, rekao je strateg Hajduka.

Komentari

Povezano