Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Katarci zainteresirani za kupnju Intera

U posljednje vrijeme je talijanski Inter iz Milana bio više puta povezivan s preuzimanjima, a posljednji kupac koji se spominjao jest Century Capital koji je potvrdio da je dao ponudu za kupnju giganta iz Milana.

Il Giornale sada javlja o mogućem interesu Katara za akviziciju Intera, ističući kako oni nisu ‘klasičan’ investicijski fond, već bi bila zainteresirana sama Qatar Islamic Bank, čiji je predsjednik Jassim Bin Hamad Al Thani. Isti taj predsjednik koji je samo imenjak vlasnika francuskog PSG-a je nedavno bio zainteresiran za kupnju Manchester Uniteda, štoviše, poslao je ponudu tešku 6 milijardi eura, međutim dobio je odbijenicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također su naglasili skorašnji istek posudbe od 350 milijuna eura koju je Oaktree dao Stevenu Zhangu za kupnju kluba 2021. godine, a datum dospijeća je svibanj 2024. godine.

Navodno je u cijelu priču umiješan i predsjednik FIFA-e Gianni Infantino koji sada živi u Kataru i poznati navijač Intera te je predložio usmjeravanje kapitala banke u njegov omiljeni klub.

Komentari

Povezano