Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Kek nakon prolaska Slovenije: “Samo neka nam se smiju, čestitke dečkima”

Slovenija je sinoć protiv favorizirane Engleske uspjela odigrati 0:0 te je upisala svoj treći remi u tri utakmice. Slovenci su skupinu završili na trećem mjestu te po prvi put u svojoj povijesti će igrati osminu finala Europskog prvenstva.

Velike zasluge za ovaj uspjeh ima bivši trener Rijeke Majtaž Kek koji je odmah nakon utakmice dao izjavu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisam baš očekivao da ćemo proći… Pokazali smo igrom da zaslužujemo prolazak. Danas smo igrali protiv jednog od favorita turnira. Kroz cijeli dan osjećao sam se pozitivno i večeras smo pokazali mentalnu snagu. Analizirali smo ih, ali kada smo postali pasivni imali smo problema. Iznimno sam ponosan na ovu momčad. Vidjeli ste energiju koju su svi igrači dobili od svih naših navijača u prvoj utakmici i danas opet.

Matjaž Kek

Čeka nas puno izazova. Bez obzira na teške suparnike, na Euro vodim ekipu koja želi ostvariti pozitivan rezultat. S jedne strane, čak mi je u redu da nismo favoriti. Vidio sam da su se neki ljudi nasmijali kada su dobili Sloveniju, možda će im biti žao. Napravit ćemo sve da tako i bude”, rekao je Kek prije odlaska na Europsko prvenstvo u Njemačkoj, a ove izjave se prisjetio i nakon utakmice protiv Engleske:

Možda će se netko sjetiti što sam rekao nakon ždrijeba: samo neka se smiju. Čestitke dečkima i cijelom timu. Čak su i mediji dodavali svoje kako bismo bili još motiviraniji i ljući, a u ljutnji uvijek imamo kvalitetu.

Matjaž Kek
Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano