Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Kenny Atkinson je novi trener Cavaliersa

Nakon što su Cleveland Cavaliersi ispali u drugoj rundi u svega pet utakmica od strane Boston Celticsa, njihovom treneru J.B.-u Bickerstaffu bio je uručen otkaz. Danas je franšiza iz Ohioja potpisala njegovog nasljednika, a to će biti Kenny Atkinson.

Atkinson je u NBA došao 2008. godine kad je dobio posao pomoćnog trenera u New York Knicksima. Nakon četiri godine u Big Appleu Amerikanac je prešao u Atlanta Hawkse gdje je radio isti posao, a u ulozi glavnog trenera je debitirao na klupi Brooklyn Netsa gdje je radio od 2016. do 2020. godine. Nakon što je napustio Netse, Atkinson se vratio na poziciju pomoćnog trenera iza Tyronea Luea u Los Angeles Clippersima, dok je prethodne tri sezone proveo u Golden State Warriorsima kao desna ruka uglednom Steveu Kerru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cavsi se ovo ljeto moraju pobrinuti o situacijama Donovana Mitchella kojem trebaju produljiti ugovor i Dariusa Garlanda o čijem su se zadovoljstvu unutar momčadi počeli stvarati upitnici. Također, biti će zanimljivo vidjeti hoće li se Cleveland, koji je imao jednu od najnepovjerljivijih klupa u doigravanju, pojačati sa slobodnim agentima te kako će ih Atkinson ukomponirati u svoju taktiku.

Komentari

Povezano