Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Kiel razbio Zagreb u posljednjem kolu Lige prvaka

Nakon što su slavljem nad PSG-om u prošlom kolu osigurali playoff Lige prvaka, rukometaši Zagreba otputovali su u goste prvoplasiranom THW Kielu. U zadnjem kolu grupne faze, Nijemci su slavili rezultatom 33:22.

Susret nije mogao gore započeti za rukometaše Andrije Nikolića, s obzirom da je već u 11. minuti susreta rezultat bio 9:2 za domaćina. Ipak, ”Zagrebaši” se odličnom igrom vraćaju u susret pa je pogotkom Miloša Kosa u 19. minuti, rezultat smanjen na 11:9.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja prvog dijela, domaćin je održavao prednost, a na poluvrijeme se odlazi sa 17:15 na semaforu.

Jednako loš početak, Zagreb je imao u nastavku drugog poluvremena. Po drugi put u susretu upali su u “crnu rupu”, ali ovog puta nije bilo povratka. Kiel je u prvih desetak minuta nastavka napravio seriju 7-0 te prelomio susret u svoju korist.

Prvi pogodak u drugoj dionici sureta, Zagreb je postigao tek u 42. minuti susreta za 24:16. Do kraja dvoboja Kiel je rutinski odigrao te je na kraju još i povećao već ogromnu prednost.

Nicklas Ekberg bio je prvi strijelac susreta s 9 pogodaka, dok su kod Zagreba Timur Dibirov, Davor Ćavar te Patryk Walczak postigli po 4 pogotka. U redovima Kiela, Domagoj Duvnjak zabio je 2 pogotka.

Zagreb je trenutno peti, a jedino ga na šesto mjesto može spustiti eventualna pobjeda Szegeda u gostima kod PSG-a.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano