Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Kiks Dominika Livakovića stajao Fenerbahçe pobjede

Fenerbahçe je na domaćem terenu upisao veliki kiks protiv Samsunspora. Protiv momčadi koja se bori za ostanak odigrali su mršavih 1:1. Za domaćine je 90 minuta branio Dominik Livaković kojemu pogodak gostiju ide na dušu.

Fenerbahçe je od prve sekunde krenuo silovito te su poveli u 12. minuti. İrfan Can Kahveci se sjajno snašao nakon asistencije Dušana Tadića i doveo domaćina u vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadao je Fener kroz cijelo prvo poluvrijeme i pravo je čudo što su sa samo jednim golom prednosti otišli na predah. Samsunspor se samo branio i nisu niti jednom ozbiljnije zaprijetili golu Livakovića.

To se promijenilo u nastavku kada Samsunspor dolazi do izjednačenja. Emre Kılınç je zapucao direktno iz slobodnog udarca i iznenadio Livakovića koji je uspio izbiti loptu, ali tek nakon što je ona prešla gol crtu. Bivši igrač Galatasaryja je tako zapaprio njihovom rivalu u borbi za naslov.

Nastavila se nakon toga potpuna ofenziva Fenerbahçea koji je tražio pobjednički pogodak. Najbliže tomu bio je Michy Batshuayi u 73. minuti. Belgijac je tada iz neposredne blizine pucao daleko pored gola.

Niti nakon pet minuta nadoknade, Fener nije uspio doći do pobjedničkog gola. Sada su na tri boda ispred Galatasaryja, koji ima utakmicu manje i koji se pobjedom u toj utakmici može izjednačiti s liderom prvenstva.

Komentari

Povezano