Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Kiks Liverpoola protiv Lutona, Diaz spasio bod u sudačkoj nadoknadi

Pretposljednju utakmicu 11. kola engleske Premier lige su odigrali Luton Town i Liverpool na Kenilworth Roadu. U prvom poluvremenu je Liverpool imao inicijativu međutim nikako nisu uspjeli zatresti mrežu domaćina, a istaknuo se Darwin Nunez koji je pet puta pokušao ugroziti gol vratara Lutona Thomasa Kaminskog, no neuspješno, a jednom je pogodio i prečku.

U drugom poluvremenu je Luton u 63. minuti imao sjajnu šansu povesti nakon solo prodora Carltona Morrisa, no u završnici akcije mu je ponestalo snage te je Allison uspješno obranio udarac. Utakmica se rasplamsala, a Liverpool je u 71. minuti mogao doći do vodstva, ali Nunez je nevjerojatno promašio prazan gol s par metara nakon što mu je Mohamed Salah glavom spustio loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 81. minuti šok za Redse, nakon kornera je sjevnuo kontranapad Lutona. Lopta je došla na desnu stranu do Issa Kaborea koji je sjajno uposlio Tahitha Chonga, a ovaj nije imao težak zadatak pospremiti za vodstvo Šeširdžija i delirij na tribinama. Ovo je ujedno jubilarni 300. gol koji je Liverpool primio u eri Jurgena Kloppa.

U 95. minuti je Liverpool nakon pritiskanja uspio doći do izjednačujućeg gola pogotkom glavom Luisa Diaza nakon ubačaja Harveya Elliota. Do kraja susreta više nije bilo golova te je završilo podjelom bodova rezultatom 1:1. Liverpool je ovim kiksom propustio priliku približiti se na samo jedan bod zaostatka za trenutno vodećim Manchester Cityjem. Iako mogu biti razočarani što su primili gol u posljednim minutama, Luton je s ovim remijem izašao van zone ispadanja u kojoj je sada Bournemouth.

Komentari

Povezano