Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

KK Kvarner u subotu sprema spektakl protiv Alkara: Oproštaju se od legende kluba

Ovaj vikend se igra drugo kolo nove sezone hrvatske Favbet Premijer lige, a veliki događaj će održati KK Kvarner 2010. Oni igraju svoju prvu domaću utakmicu u novoj sezoni hrvatske lige, a protivnik im je KK Alkar.

Osim što će tražiti svoju prvu pobjedu u sezoni, Kvarner će se u dvorani Zamet oprostiti od Siniše Štembergera. Legenda kluba će odigrati svoju oproštajnu utakmicu koja se igra u subotu 5. listopada od 18 sati, a ulaz je besplatan za sve koji žele pogledati utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

45-godišnji Štemberger je bio igrač s najviše postignutih trica u povijesti ABA lige, a danas je na drugom mjestu. U svojih deset ABA-ligaških sezona je ubacio 403 trice, ali s trona ga je skinuo Suad Šehović. Osim što je nekoliko puta bio član Kvarnera, u karijeri je igrao i za Zadar, Split, Široki Brijeg, Igokeu…

Kao igrač Igokee je 22. veljače 2014. godine ubacivši svoje posljednje poena na toj utakmici prestigao svog sugrađanina i bivšeg suigrača Marina Baždarića na prvom mjestu najboljih strijelaca ABA Lige svih vremena, a do konca sezone je u dvije utakmice ubacio još 10 poena, zaustavivši se tako na brojci od 2.472 poena, što ga trenutno svrstava na sedmo mjesto.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano