Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Klarica poslije pobjede: “Posvećujem ovu igru Ivanu Martinoviću!”

Nakon pobjede hrvatske rukometne reprezentacije protiv Rumunjske, izjavu je dao najbolji igrač utakmice, Lovre Luka Klarica koji je postigao sedam pogodaka.

Ovakvu svoju igru posvetio bih Ivanu Martinoviću, šteta što ne možemo više računati na njega, ali zato sam ja tu da dam sve od sebe. Moramo se skoncentrirati i u nastavku igrati kao protiv Španjolske, sa puno elana i želje kako bi mogli parirati jakim momčadima koje nas čekaju u teškoj skupini u drugom krugu, istaknuo je Klarica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice je izjavu dao i izbornik Goran Perkovac koji je bio zadovoljan viđenim.

– Čestitam igračima, odigrali smo dobar prvi dio turnira. Bez obzira na lošije izdanje protiv Austrije, zadovoljan sam. Danas je na početku bilo malo kao da smo uplašeni, jer ulog je velik. U principu, igrali smo dobro, dominirali u obrani, bili čvrsti i zabili par lakih golova…

Izbornik je također uvjeren da ćemo u drugi krug prenijeti dva boda.

– Mislim da ćemo prenijeti dva boda jer je Španjolska jača od Austrije i ima veliki motiv. Kako god bude, bit ćemo jako motivirani i probati dobiti sve što možemo!

Hrvatska već sada poznaje svoje protivnike u drugom krugu prvenstva, a to su Island, Mađarska, Francuska i Njemačka. Iduću utakmicu naši rukometaši će igrati u četvrtak.

Komentari

Povezano