Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ključni igrač Italije se oporavio od ozljede

Protivnik Hrvatske u posljednjem kolu skupine B na Euru će biti reprezentacija Italije, a naši jadranski susjedi sutra igraju svoj prvi susret protiv Albanije u 21 sat. Uoči otvaranja EURA, izbornik Italije Luciano Spalletti objavio je sjajnu vijest za njihove navijače. Veznjak talijanskog prvaka Intera i ključni igrač reprezentacije Nicolo Barella trebao bi biti spreman za početak prvenstva.

“Barella je na posljednjem treningu obavljao sve jednako kao i ostali reprezentativci. Nije bilo nikakvih problema s njegovom ozljedom te se zbog toga nadamo da će biti spreman za subotu i naš prvi test. Definitivnu odluku o njegovom nastupu donijet ćemo na dan utakmice”, rekao je izbornik Spalletti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

27-godišnji sjajni veznjak je odigrao 53 utakmice za talijansku reprezentaciju i postigao devet golova. Nije igrao u dvije pripremne utakmice protiv Turske (0:0) i Bosne i Hercegovine (1:0) zbog ozljede mišića, no čini se da je sada oporavljen. Barella je prije dva dana produžio ugovor s Interom do 2029. godine i zarađivat će sedam milijuna eura po sezoni čime je postao najplaćeniji Talijan u Serie A.

Komentari

Povezano