Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ključni igrač Osijeka produljio ugovor

Jedan od najboljih igrača Osijeka ove sezone, Roko Jurišić, produljio je ugovor s klubom s Opus Arene. Prijašnji ugovor završavao mu je u ljeto 2026. godine, a sada je vezan godinu dana dulje.

Drago mi je što sam se odlično snašao u Osijeku i brzo se izborio za svoje mjesto u momčadi i najboljem sastavu. Mislim da sam to i zaslužio svojim igrama i sada samo trebam nastaviti u tom ritmu. Zahvalan sam Klubu i ljudima ovdje na novoj prilici u mojoj karijeri, zbog toga ću se potruditi još i više. Cilj mi je svaku utakmicu odigrati maksimalno i davati sto posto za ovaj klub. NK Osijek mi je pružio sve i moram uzvratiti na najbolji način, dobrim igrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Roko Jurišić za službenu stranicu kluba

Jurišić je prošao Dinamovu omladinsku školu, a tamo je napravio i prve seniorske korake, kao igrač ugašenog Dinama II. Samo je jednom bio u zapisniku prve momčadi Dinama. Bilo je to u pobjedi Dinama nad Wolfsbergerom u Europa ligi. Početkom 2021. je kao slobodan igrač prešao u Rijeku.

Klub s Kvarnera ga je poslao na posudbu u Hrvatski dragovoljac gdje je upisao tri asistencije. Nakon toga je jesen proveo u Rijeci te upisao 13 nastupa, a sve da bi prije godinu dana prešao u austrijski Ried gdje se zadržao jednu polusezonu. Zatim je prešao u slovensku Muru iz koje je prošle zime stigao u Osijek.

Komentari

Povezano