Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Talijani: Fiorentina poslala ponudu za Baturinu. Dinamo traži više

Nije tajna da je Martin Baturina već dulje vrijeme na meti mnogih europskih klubova. Martin Baturina svojim igrama u dresu Dinama oduševljava iz tjedna u tjedan, a sada je klub iz Serie A za njega poslao službenu ponudu.

Točnije, ponudu je poslala Fiorentina koja za Baturinu nudi 14 milijuna eura. Talijanski mediji tvrtde da je to je daleko od Dinamove procjene, koji za njega traži minimalno 20 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Maksimira ne žure s njegovom prodajom jer bi im ulazak u Ligu prvaka popunio proračun te ne bi bilo potrebe za prodavanjem.

Prošle je sezone Baturina u 32 nastupa u prvenstvu zabio pet golova i dodao osam asistencija. Ove je sezone sjajno krenuo te u četiri utakmice u svim natjecanjima ima već četiri asistencije. Posebno je dobro odigrao protiv Qarabağa u playoffu Lige prvaka.

U Dinamovu 3:0 pobjedu je ugradio asistenciju, a samo nesrećom nije se upisao u strijelce. Baturina je zatresao gredu i stativu na kraju utakmice. Baturina s Dinamom ima ugovor do ljeta 2028. godine, a za njih je odigrao 124 utakmice, te zabilježio 16 golova i 31 asistenciju.

Komentari

Povezano