Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Klub za kojeg igraju braća Sharbini mora platiti 34.186 eura odštete glavnom sucu

Nepravomoćnom odlukom opatijske ispostave riječkog Općinskog suda, klub 4. Nogometne lige Nogometnog središta Rijeka – Zapad, OŠK Omišalj, dužan je platiti 34.186 eura odštete Danijelu Trbulinu zbog nemilog događaja iz 2016. godine.

Tog 11. rujna 2016. godine u Omišlju na otoku Krku igrala se utakmica 2. kola Prve županijske nogometne lige između domaćeg OŠK-a i Kraljevice, a u 84. minuti susret je prekinut zbog fizičkog napada na glavnog suca Danijela Trbulina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači OŠK-a Dino Toić i Franco Mašić dobili su crvene kartone zbog napada na suca, tj. kako i sam službeni zapisnik delegata kaže, Toić zbog udaranja suca šakom u predjelu prsnog koša, a Mašić zbog udaracnja suca šakama i nogama u predjelu glave i leđa.

Disciplinski sudac odredio je tada kazne doživotno isključivši Mašića iz nogometne organizacije, dok je Toić dobio zabranu igranja u trajanju od 16 mjeseci, a OŠK je bio kažnjen zabranom igranja na domaćem terenu u trajanju 3 utakmice, s 3.000 kuna novčane kazne te 3 oduzeta boda u tekućoj sezoni.

Slučaj je time, barem što se HNS-a tiče, bio zaključen, no sudac Danijel Trbulin podigrao je privatnu tužbu protiv OŠK Omišalj kao organizatora utakmice, koju je sada i okončao u svoju korist, pa će klub koji trenutno drži 1. mjesto na ljestvici 4. NL – NS Rijeka i planira ulazak u viši rang natjecanja, morati posegnuti duboko u svoje džepove.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano