Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Kodro ponovno završio mandat na klupi BiH nakon samo dvije utakmice

Nogometna reprezentacija BiH od danas ponovno više nema izbornika. Nakon samo dvije utakmice provedene na toj stolici, otkaz je dobio Meho Kodro.

Bivši nogometaš Barcelone je najprije s 2:1 svladao Lihtenštajn da bi onda par dana kasnije bio poražen od Islanda s 1:0 pogotkom u 90. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kodri je to bio drugi mandat na klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine, a zanimljivo je da je i prvi put, 2008. godine, izdržao samo dvije utakmice. U njima je zabilježio remi protiv Sjeverne Makedonije (2:2) i poraz od Japana (3:0). Tada je otkaz dobio kada se pobunio što je Nogometni savez Bosne i Hercegovine bez njegove dozvole dogovorio prijateljsku utakmicu s Iranom.

“Na današnjoj sjednici Odbora za hitnost Nogometnog saveza BiH nije usvojen izvještaj Mehe Kodre, izbornika muške A reprezentacije Bosne i Hercegovine, s dvije posljednje kvalifikacijske utakmice koje je naš tim odigrao protiv reprezentacija Lihtenštajna i Islanda u okviru kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. godine.

Ugovorom je definirana odredba da ako izvršni odbor Nogometnog saveza BiH ne usvoji izvještaj izbornika, isti se jednostrano raskida. Shodno tome, Odbor za hitnost Nogometnog saveza BiH je donio jednoglasnu odluku o raskidu ugovora s dosadašnjim izbornikom A tima.”

Komentari

Povezano