Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Koja je sudbina Josipa Brekala? Evo što kazu Talijani

Josip Brekalo (25) sigurno neće ostati u Hajduku sljedeće sezone, tvrdi talijanski insajder Lorenzo Lepore. Brekalu posudba u Hajduku završava i on će se vratiti u Fiorentinu budući da ga novi trener Raffaele Palladino želi na ljetnim pripremama te mu je poručio da na njega ozbiljno računa u novoj sezoni.

Brekalo se pridružio Hajduku tijekom zimskog prijelaznog roka. U trenutku njegovog dolaska, splitski klub je bio vodeći u SuperSport HNL-u, no proljetni dio sezone donio je krizu koja ih je spustila na treće mjesto i ostavila bez trofeja u SuperSport Hrvatskom kupu, koji su osvajali prethodne dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Hajduk je odigrao 16 utakmica, postigao dva gola i ostvario osam asistencija, no to nije bilo dovoljno da ga izbornik Zlatko Dalić uvrsti na popis reprezentativaca za Europsko prvenstvo. Prema dogovoru Hajduka i Fiorentine, Brekalo bi se sada trebao vratiti u talijanski klub.

Brekalo je ranije u karijeri igrao za Dinamo, Wolfsburg, Stuttgart i Torino, a za hrvatsku reprezentaciju skupio je 35 nastupa i postigao četiri gola. Njegov ugovor s Fiorentinom traje do ljeta 2026. godine.

Komentari

Povezano