Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Kolumbija osigurala prolaz, Brazil slavio na krilima Viniciusa

Sinoć su odigrane dvije utakmice skupine D na Copa Américi. Prvo su na teren izašli reprezentativci Kolumbije i Kostarike gdje je Kolumbija rutinski slavila 3:0. Jedini pogodak u prvom poluvremenu je postigao igrač Liverpoola Luis Díaz koji je realizirao kazneni udarac nakon što je vratar Kostarike bespotrebno istrčao sa svojih vrata i napravio prekršaj u svom kaznenom prostoru.

U 59. minuti je Davinson Sánchez zatresao mrežu na asistenciju Jhona Ariasa, a tri minute kasnije je za konačnih 3:0 zabio Jhon Córdoba. Treći pogodak na susretu je asistirao James Rodríguez koji je bio najbolji igrač na terenu. Kolumbijac je osim asistencije imao 5/7 centaršuteva, 5/5 dugih lopti, pet ključnih dodavanja te 37/39 točnih dodavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolumbija je ovom pobjedom osigurala prolaz skupine pa će za prvo mjesto u grupi igrati protiv Brazila koji je svladao Paragvaj 4:1. Lucas Paquetá je u 31. minuti iz kaznenog udarca promašio okvir gola, ali je četiri minute kasnije asistirao Viníciusu Júnioru za 1:0. U 43. minuti je pogodak postigao Savio te je Brazil vodio 3:0 na poluvremenu jer je Vinícius postigao svoj drugi pogodak u sudačkoj nadoknadi.

Paragvaj je preko Omara Alderetea smanjio rezultat na 3:1, ali u 65. minuti je Paquetá ipak realizirao kazneni udarac za konačnih 4:1. U 81. minuti je Andrés Cubas je dobio crveni karton zbog nasilnog ponašanja pa je Paragvaj zadnjih desetak minuta igrao s igračem manje. Paragvaj je nakon ovog poraza matematički ispao iz turnira.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano