Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Komak nakon novog debakla: “Klub ću prodati ili ugasiti”

Zrinski Osječko nastavlja s krizom. Sada su na gostovanju kod Cibalije poraženi s čak 5:0 te je izgledno da će se nakon promocije za ulazak u SuperSport HNL, boriti za ostanak u drugom rangu.

Osebujni vlasnik Zrinskog, Ivan Komak je uoči gostovanja smijenio Matu Neretljaka te je najavio da će sam sjesti na klupu. S obzirom na to da Komak nema licencu za vođenje momčadi s klupe, tu je ulogu službeno preuzeo Dražen Dikonić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon novog debakla, Komak je imao novu “predstavu” u svom stilu te je u razgovoru za Budica.info u potpunosti izgubio konce:

Nisam zadovoljan ne samo ovom utakmicom, nego i cijelom dosadašnjom sezonom. Znate zašto? Borim se protiv velika dva zla. To su lokalni moćnici koji mi ”ulaze” u igrače, protiv Šibenika u zadnjem kolu su mi ”ušli” u šestoricu, ali i HNS. Sada već postajem svjestan da ne mogu protiv njih, vidjet ću što ću dalje. Klub ću ili prodati, ili ugasiti! To ću riješiti u sljedeća dva-tri tjedna. A onda idem dalje, u Sloveniju, Mađarsku, Bosnu, Srbiju, negdje u Hrvatsku, a možda čak i kod vas u Vinkovce. Moram sjest s vašim gradonačelnikom da se dogovorimo, ako možemo, vidjet ćemo. U Vinkovcima ne vidim protivnike kakve imam u Osijeku.

Ivan Komak

Nakon toga je objasnio kako bi točno pomogao posrnulom vinkovačkom klubu.

Preuzmem klub i upravljam procesima. A onda da u roku dvije godine promijenim i HNS. Hvala vam na pažnji i vremenu, moram sada dalje.

Ivan Komak
Komentari

Povezano