Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Kompany na pragu dolaska na klupu Bayerna

Nakon višemjesečne potrage čelnika Bayerna Münchena za novim trenerom u kojoj su klupu Bavarskog velikana odbili Xabi Alonso, Ralf Ragnick i Julian Nagelsmann, u Engleskoj je pronađen potencijalni kandidat za nasljednika Thomasa Tuchela.

Prema navodima Floriana Plettenberga, novinara njemačkog Sky Sportsa, u Bayernu je složena lista trenerskih kandidata iz engleskog Premiershipa te se pri samom vrhu nalazi aktualni trener Burnleyja Vincent Kompany.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako Fabrizio Romano prenosi, usmeni dogovor između kluba i Kompanyja već u ponedjeljak je bio postignut, što znači da nakon ispadanja njegovog Burnleyja iz Premiershipa, Belgijca uskoro očekuje klupa Bayerna.

Kompany, iako je jedan od ponajboljih obrambenih igrača u povijesti engleske Premier lige, u trenerskom se poslu priklanja napadački orijentiranom nogometu. Bez obzira na to, trenerska filozofija belgijskog stručnjaka u najprestižnijem se engleskom natjecanju nije dokazala uspješnom. Burnley je tako u sezoni 2023./2024. pobijedio samo pet ligaških utakmica.

Komentari

Povezano