Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Konjuh predala meč zbog ozljede, Dražić poražena u konkurenciji parova u Makarskoj

Četvrti dan tenisa na WTA turniru u Makarskoj je iza nas, a danas smo gledali 3 meča u pojedinačnoj konkurenciji te dva meča u parovima. Nažalost, ponovno su svi posjetitelji ostali bez meča Ane Konjuh. Nakon što je njoj jučer susret drugog kola predala Šveđanka Rebecca Peterson, Dubrovčanka je danas predala četvrtfinalni meč Talijanki Jasmine Paolini zbog ozljede lijevog ručnog zgloba pa je druga nositeljica dobila potreban odmor pred polufinale nakon jako teškog meča protiv Zavatske u četvrtak.

Paolini će u polufinalu ponovno igrati protiv jedne kvalifikantice, a ovog puta je riječ o Slovakinji Rebecci Šramkovoj koja je u najduljem meču današnjeg dana, poslije 3 sata i 22 minute, svladala Ukrajinku Katerynu Baindl sa 7:6 5:7 7:5 s tim da je u odlučujućem setu uspjela nadoknaditi zaostatak od 5:3 i pretvoriti ga u pobjedu od 7:5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom polufinalu ćemo gledati susret između treće nositeljice Mayer Sherif te pete nositeljice Diane Parry. Francuskinja je prva izborila plasman među četiri najbolje svladavši prvu nositeljicu Lindu Noskovu sa 1:6 7:6 6:3, dok je Sherif jedina koja je danas slavila s 2-0 u setovima. Egipćanka je sa 6:3 7:6 svladala Kineskinju Yue Yuan.

Danas je u konkurenciji parova nastupila domaća tenisačica Mariana Dražić koja je u paru s Bjeloruskinjom Kristinom Dmitruk uvjerljvo poražena u polufinalnom okršaju protiv Estonke Ingrid Neel i Fang-Hsien Wu rezultatom 6:0 6:2. Tenisačica iz Brela će ipak turnir napustiti bogatija za 1300 dolara što je lijepa utjeha.

Komentari

Povezano