Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Konrad Laimer u Bayernu, Hrvat napušta Italiju

Prijelazni rok se sve više zakuhtava pa tako iz dana u dan dobijamo sve više zvučnih transfera. Ekipa Ofenzive donosi vam sve najzanimljivije iz proteklih nekoliko dana.

Konrad Laimer u Bayern

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern i Laimer su još u prosincu dogovorili sve uvjete oko Laimerovog dolaska. Laimeru je istekao ugovor s RB Leipzigom te u Bavarsku dolazi kao slobodan igrač.

Ante Ćorić napušta Romu

Ante Ćorić će napustiti Romu ovog ljeta. José Mourinho na njega ne računa te će Ćorić po isteku ugovora postati slobodan igrač.

Ćorić se u Romi po prelasku iz Dinama nije snašao. U pet godina samo triput je nastupio za talijanski klub. U dvije utakmice u Serie A skupio je 22 minute, dok je u jednoj u Ligi prvaka dobio 26 minuta. Uslijedile su brojne posudbe pa je neko vrijeme proveo u španjolskoj Almeriji, nizozemskom Venlu, slovenskoj Olimpiji te švicarskom Zürichu.

Tottenham i Newcastle u borbi za Maddisona

Ispadanjem Leicestera njegovi igrači postali su meta klubova koji za malo novaca traže pojačanja. Jedan od njih je James Maddison koji je na meti Tottenhama i Newcastlea.

Newcastle je već dulje vrijeme u igri za Maddisona, dok je Ange Postecoglou naveo veznjaka Leicestera kao jednu od svojih želja po preuzimanju klupe Tottenhama.

Kai Havertz preskup za Real Madrid

Odlaskom Karima Benzeme u Saudijsku Arabiju Real Madrid je u potrazi za zamjenom. Na vrhu popisa želja bio je napadač Chelseaja Kai Havertz.

Ipak, Chelsea za njega traži minimalno 60 milijuna eura što je trenutno previše za madridski klub. Carlo Ancelotti će tražiti nove opcije za popunu mjesta u napadu, dok je Havertz i dalje na izlaznim vratima iz plavog dijela Londona.

Lens odbio 30 milijuna za Loïs Opendu

Lens je imao odličnu sezonu u Ligue 1 pa ne čudi stoga što su njegovi igrači na meti jačih klubova. Jedan od njih je i Loïs Openda koji je na radaru RB Leipziga.

Openda je navodno već dogovorio sve osobne uvjete s Leipzigom koji sada dogovara odštetu s Lensom. Prva ponuda njemačkog kluba bila je 30 milijuna eura, no Lens ne želi pustiti svoju zvijezdu za toliko pa se pregovori nastavljaju.

Komentari

Povezano