Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Košarkaši Dinama teško poraženi u uzvratnoj utakmici od Dijona

Košarkaši Dinama poraženi su u uzvratnoj utakmici kvalifikacija za FIBA Europe Cup od Dijona rezultatom 105:57(28:20, 22:16, 30:12, 25:9) Budući da je Dijon slavio i u Zagrebu, francuski predstavnik osigurao je nastup u grupnoj fazi, dok se Dinamo oprostio od Europe.

Dinamo je ponovno odlično ušao u susret. Agresivnom igrom stvorili su minimalnu prednosti, no sredinom prve dionice Dijon je pronašao rješenje kako preuzeti kontrolu nad susretom. Prva četvrtina završena je s osam koševa prednosti za domaćine. U drugoj četvrtini domaćini su nastavili s odličnom igrom. Kontrolirali su utakmicu te su nametnuli svoj ritam, Dinamu nisu dozvolili priključak. Prvo poluvrijeme završeno je s 14 koševa prednosti za Dijon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trećoj četvrtini Dijon je definitivno riješio pitanje pobjednika. Košarkaši Dinama imali su previše tehničkih pogrešaka, što je Dijon iskorištavao laganim koševima iz tranzicije. Na terenu je krajem treće četvrtine postojala samo jedna momčad, tako da je prednost narasla na velikih 32 razlike. U posljednjoj četvrtini nastavila se potpuna dominacija Dijona, čija je prednost narasla na čak 48 razlike.

Najistaknutiji pojedinci kod Dinama bili su Filip Kraljević sa 17 koševa te Ivan Novačić s 11 koševa.

Komentari

Povezano