Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Košarkaši Oklahoma Cityja pomeli New Orleans za 2-0

Nakon izjednačene prve utakmice koju je na stranu Oklahoma City Thundera prevagnuo Shai Gilgeous-Alexander, večeras smo gledali jednosmjernu ulicu u ogledu između Thundera i New Orleans Pelicanse. Prvoplasirana momčad Zapada je večeras slavila sa 124:92 te je povela s 2-0 u seriji.

Gosti su na početku susreta poveli s 11:7 nošeni sjajnim Jonasom Valančiunasom koji je postigao svih 11 poena momčadi, međutim njihovo posljednje vodstvo na susretu će biti ono od 14:12 nakon što je Herbert Jones postigao tricu. Nakon toga su Chet Holmgren i Luguentz Dort ubacili po jednu tricu za odlazak na 18:14, a Holmgren će spektakularnu prvu dionicu okončati s 15 poena čime je odveo Thunder do prednosti od 35:22 poslije uvodnih 12 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je utakmica odmicala, tako je prednost Oklahome rasla i ni u jednom trenutku Pelicansi nisu uspjeli ovaj ogled napraviti kompetitivnim. Tek su u jednom kratkom intervalu u drugoj četvrtini uspjeli doći na jednoznamenkastu razliku (8-9 poena minusa), no to je bio njihov maksimum.

Thunder su do pobjede od 124:92 i vodstva od 2-0 u seriji predvodili Shai Gilgeous-Alexander s 33 poena, Chet Holmgren s 26 poena i sedam skokova te Jalen Williams s 21 poenom i sedam asistencija. Kod poraženih je najefikasniji bio Jonas Valančiunas s 19 poena, dok su po 18 dodali Herbert Jones i Brandon Ingram.

Serija sada seli u New Orleans gdje će treća utakmica biti odigrana u subotu od 21:30 po hrvatskom vremenu.

Komentari

Povezano