Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Košarkaški klub iz BiH smjestio igrača u zatvor

Košarkaški klub Sutjeska iz Foče, član Prve lige Republike Srpske, napravio je zanimljiv potez koji je privukao pažnju širom Bosne i Hercegovine.

Prije nekoliko dana, KK Sutjeska je putem službene Facebook stranice izrazila zahvalnost vršitelju dužnosti direktora Kazneno-popravnog zavoda Foča, Bojanu Kostiću, za omogućavanje smještaja njihovim košarkašima unutar zgrade zatvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zahvaljujemo Upravi KPZ Foča, na čelu s v.d. direktorom Bojanom Kostićem, koji su u okviru zakona pružili podršku našem klubu omogućivši smještaj igrača po povoljnim cijenama. U situaciji visokih stanarina u gradu, ova pomoć će značajno olakšati rad kluba i podržati naš razvoj. Hvala na podršci!”

KK Sutjeska

Objava je brzo izazvala pažnju, ali je ubrzo izmijenjena s dodatnim pojašnjenjem da će samo jedan igrač boraviti u restoranskom objektu KPZ Foča, bez navođenja o kojem se igraču radi.

“Zahvaljujemo Upravi KPZ Foča, na čelu s v.d. direktorom Bojanom Kostićem, koji su omogućili smještaj jednog od naših košarkaša u restoranu ‘Drina’, u okviru ugostiteljske jedinice Zavoda. Hvala na podršci!”

KK Sutjeska (novi tekst)

Čini se da je KK Sutjeska možda jedini košarkaški klub na svijetu čiji će igrač boraviti unutar zatvora dok traje njegova sportska karijera, a da nije skrivio ništa. Prošle sezone, Sutjeska je zauzela osmo mjesto u Prvoj ligi RS.

Komentari

Povezano