Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Kotarski odgovorio na pitanje da usporedi Dinamo i Hajduk

Sutra na Maksimiru prvu utakmicu osmine finala Konferencijske lige igraju Dinamo i PAOK. Ususret utakmici je na konferenciji za medije na pitanja novinara odgovarao vratar PAOK-a Dominik Kotarski.

Mladi vratar je ovaj tjedan dobio poziv u reprezentaciju što je i prokomentirao za medije: “Čast mi je dobiti poziv reprezentacije, ali to je za dva-tri tjedna. Sada ne razmišljam o reprezentaciji. Imamo puno klupskih izazova do okupljanja. Ovo je za mene lijep tjedan, sretan sam zbog svega što se događa. Bez dobrih nastupa za PAOK ne bih dobio poziv reprezentacije, stoga se i ovdje želim dokazati

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PAOK je u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu svladao Hajduk pa su novinari pitali Kotarskog da usporedi dva vječita rivala:

Nezahvalno je uspoređivati Dinamo i Hajduk. S Hajdukom smo igrali na početku sezone, kada smo bili nova ekipa, bilo je puno nepoznanica. Neće nam biti jednostavno. Poštujemo Dinamo koji godinama ima dobre rezultate u Europi, ima puno iskustva. Vjerujemo u svoju kvalitetu. Znamo što moramo raditi. Ne bih otkrivao odakle dolazi opasnost, no utakmica će biti teška. Obje momčadi imaju šansu.

Komentari

Povezano