Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Kovačević se ne vraća na klupu. Evo tko će voditi Varaždin iduće sezone

Varaždin je netom apsolviranu sezonu SuperSport HNL-a završio na šestom mjestu ljestvice. Tako su još jednom odradili poprilično solidan posao koji se može smatrati uspješnim, ali i dalje je ostalo otvoreno pitanje tko će iduće sezone voditi momčad.

Mario Kovačević radio je sjajan posao u prvom dijelu sezone, no zbog bolesti je morao napustiti klupu Varaždinaca. Nakon njega, tu ulogu je preuzeo Nikola Šafarić, a kako pišu Varaždinske vijesti Uprava je odlučila kako će Šafarić ostati u ulozi trenera, a istovremeno bi trebao zadržati i poziciju sportskog direktora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se Kovačeviću bolest povukla te je sa zdravstvene strane sada u redu, ljudi iz Varaždina odlučili su mu ponuditi jednu drugu ulogu koja nije trenerska.

Neki dan obavio sam razgovor s Mariom Kovačevićem i prezentirao mu da idemo dalje u ovom sastavu u kojem smo završili prošlo prvenstvo.Kovačeviću je ponuđeno mjesto glavnog skauta, a on je rekao da će kroz nekoliko dana donijeti odluku. Kovačević s klubom ima ugovor do 31. svibnja. S obzirom na sve što se izdogađalo u zadnjih šest mjeseci puno povjerenje imaju treneri Šafarić, Kresinger i Kastel, sa svojim članovima stručnog stožera. Prateći njihov rad, pristup i sve ostalo oni zaslužuju da dalje vode ekipu, koja jako dobro reagira na njih i ne mislimo mijenjati dobitnu kombinaciju.

Predsjednik NK Varaždina, Dražen Vitez
Komentari

Povezano