Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Kovačić i povratnik De Bruyne asistenti u uvjerljivoj pobjedi Cityja nad Huddersfieldom

Danas su u sklopu FA Kupa na Etihadu snage odmjerili branitelj naslova Manchester City i Huddersfield. Domaćin je uvjerljivo slavio 5:0, a Mateo Kovačić je odigrao solidnih 75 minuta u kojima je upisao jednu asistenciju.

Asistencija je bila za drugi pogodak Phila Fodena koji je bio strijelac u 33. minuti za 1:0 te u 65. minuti za 4:0. Za 2:0 je strijelac bio Julian Alvarez koji je asistirao prvi pogodak Fodenu, dok je Ben Jackson autogolom u 58. minuti povećao na 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za konačnih 5:0 su se pobrinula dva povratnika u momčad “Građana” koja će do kraja sezone biti od velike pomoći. Belgijanci Jeremy Doku i Kevin De Bruyne su ušli u 57. minuti te je u 74. minuti De Bruyne bio asistent za pogodak Dokua.

Od ostalih susreta koji su se igrali od 15 sati, vrijedi izdvojiti remi (1:1) West Hama i Bristol Cityja. Gosti su neočekivano uspjeli osigurati novi susret protiv ekipe Davida Moyesa koja je povela već u četvrtoj minuti golom Jarroda Bowena, ali konačan rezultat je za Bristol postavio Tommy Conway u 61. minuti.

Komentari

Povezano