Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Kovačić u pregovorima sa Cityjem, Villarreal bez ponude za Livakovića

Današnji dan nije prštao od sklopljenih poslova, ali pregovara se na sve strane. Najunosniji posao za nekog igrača bi mogao biti onaj u kojem Karim Benzema napušta Real i odlazi u Saudijsku Arabiju. Prema nekim navodima je Benzemi bilo ponuđeno da sam odabere klub u koji želi doći, no trenutno se najviše veže uz Al Ittihad. Iako su informacije neprovjerene, spominje se ludi iznos zarade od 400 milijuna eura u dvije sezone.

Manchester City pak napreduje s pregovorima za Matea Kovačića. Dogovor između kluba i igrača je skoro pa postignut, što znači da je idući korak dogovor s Chelseajem. Londonski klub navodno neće odbiti ponudu ukoliko bude zadovoljavajuća.

Ono što smo davno znali je sada potvrđeno. Youri Tielemans odlazi kao slobodan igrač iz Leicester. Destinacija je nepoznata.

O transferu Dominika Livakovića se puno pisalo u zadnjih nekoliko dana, no Villarreal se i dalje nije službeno oglasio. Livaković je na vrhu njihovog popisa, no očito ćemo još pričekati da se želje pretoče u ambiciju za kupovinu.

Spomenimo još i da je novi ugovor potpisao Diogo Dalot, da se novi ugovor priprema za Bruna Guimaraesa, da Ashley Young napušta Aston Villu, da je Liverpool odbio ponudu Leipziga za Carvalha te da Benfica pokušava dovesti Di Mariu.

Komentari

Povezano