Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Kraj dvodnevne sapunice: Villarreal ispao od trećeligaša u Kupu Kralja

U utakmici šesnaestine finala španjolskog Kupa Kralja smo vidjeli pravu dramu koja je započela jučer, a danas dobila svoj konačni epilog – Villarreal je u gostima kod Unionistasa de Salamance ispao nakon izvođenja jedanaesteraca.

Jučer smo pisali o optužbama Unionistasa kako “Žuta podmornica” nije htjela dovršiti utakmicu nakon prekida igre koji je trajao 40ak minuta zbog problema sa rasvjetom, ovi su se ograđivali sucem, no utakmica se na koncu odigrala odmah sutradan, tj. danas kroz poslijepodne te je trećeligaš priredio pravu senzaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Villarreal se mučio te poveo tek u 82. minuti golom Iliasa Akhomacha, a Unionistas je samo pet minuta kasnije izjednačio preko Alfreda Planasa kada je bio precizan s bijele točke. Nakon toga se otišlo u produžetke u kojima nismo vidjeli nijedan pogodak pa se pristupilo udarcima s bijele točke.

U raspucavanju su nogometaši Unionistasa bili spretniji te su se plasirali u osminu finala Kupa Kralja, a tragičar Villarreala je bio Kiko Femenia koji je promašio cijeli gol u osmoj seriji te je slavlje domaćina moglo početi.

Komentari

Povezano