Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Kramarić iz slobodnog udarca za vrijedan bod Hoffenheima

U sklopu 28. kola Bundeslige od 15:30 sati smo na repertoaru imali četiri utakmice.

FC Köln 1:1 Mainz (Dejan Ljubičić 51′ / Ludovic Ajorque 17′)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mainz nije uspio iskoristiti priliku barem privremeno zauzeti 6. mjesto tablice koje vodi u kvalifikacije za Konferencijsku ligu i preskočiti Bayer Leverkusen. Jedini gol za goste je postigao 29-ogodišnji Francuz koji je ove zime došao u Mainz iz Strasbourga. Ovo mu je bio peti pogodak u 12 odigranih susreta u dresu Mainza. S druge strane, Ljubičić je zabio gol za vrlo vrijedan bod domaćina koji su se ovim remijem uspjeli malo odmaknuti od zone ispadanja.

Bayern München 1:1 Hoffenheim (Benjamin Pavard 17′ / Andrej Kramarić 71′)

Vrlo vrijedan bod u borbi za opstanak Hoffenheima je postigao hrvatski reprezentativac iz slobodnog udarca. Ljepoticu koju je zabio možete pogledati OVDJE. Ovo mu je bio deveti ligaški gol ove sezone. Hoffenheim je u vrlo dobrom nizu, u posljednje četiri utakmice u Bundesligi su neporaženi, a upisali su 3 pobjede i 1 remi.

RB Leipzig 3:2 Augsburg (Kevin Kampl 10′, Timo Werner 32′, 35′ / Arne Maier 5′, Ruben Vargas 82′)

Uzbudljiva utakmica u kojoj su slavili domaćini na krilima Tima Wernera koji je osim dva pogotka ugradio i asistenciju. Posebno lijep gol Wernera je bio njegov drugi, odnosno Leipzigov treći, a gol možete vidjeti OVDJE. Werner je upisao jubilarni 100. pogodak u svom 244. nastupu za RB Leipzig, zaista ugodno poslijepodne u uredu ovog 27-godišnjeg Nijemca.

Stuttgart 3:3 Borussia Dortmund (Tanguy Coulibaly 78′, Josha Vangnoman 84′, Silas 90+7 / Sebastien Haller 26′, Donyell Malen 33′, Giovanni Reyna 90+3)

Nevjerojatan kiks Terzićevih trupa. Uspjeli su izgubiti praktički dobivenu utakmicu. Na poluvremenu su imali prednost od dva gola razlike i jednog igrača na terenu više (Konstantinos Mavropanos drugi žuti, odnosno crveni karton u 39. minuti), no očito im ni to nije dovoljno. Hrvatski reprezentativac Borna Sosa je za Stuttgart odigrao cijeli susret, a upravo nakon njegovog ubačaja iz kornera u 84. minuti je Stuttgart stigao do gola za izjednačenje, cijelu akciju možete pogledati OVDJE. Izgledalo je kako će Borussia Dortmund ipak uspjeti iščupati sva 3 boda, a onda je praktički u zadnjoj akciji susreta Stuttgart stigao do boda golom Silasa u 97. minuti susreta. Hladan tuš.

Komentari

Povezano