Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Kramarić nastavio briljantnu formu u povijesnoj pobjedi. Pogledajte njegove asistencije

Hoffenheim je u sklopu 33. kola Bundesliga razbio posljednjeplasirani Darmstadt s visokih 6:0 i tako napravio veliki korak u borbi za Europu. Još jednom je jedan od ključnih igrača bio naš Andrej Kramarić koji je upisao dvije nove asistencije te nastavio fantastičnu formu u posljednje vrijeme.

Njegova momčad već je nakon šest minuta vodila s dva pogotka prednosti, da bi do kraja poluvremena to povisila na 5:0. Kramarić je asistirao za četvrti gol u 26. minuti, što možete pogledati OVDJE, kada je izveo udarac iz kuta i pronašao Ozana Kabaka koji je zabio glavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dijelu igrači Hoffenheima pobjedu su potvrdili pogotkom u 51. minuti. Ponovno je asistent bio Kramarić, što možete vidjeti OVDJE, a rezultat se do kraja više nije mijenjao.

Pamtit će Kramarić i njegovi suigrači ovu pobjedu pošto je to prvi put u povijesti da je Hoffenheim postigao čak pet golova u prvom poluvremenu neke bundesligaške utakmice. S ova tri boda su se popeli na sedmo mjesto ljestvice i tako iskoristili kiks Freiburga u direktnoj borbi za europska natjecanja.

Hrvatski reprezentativac je tako samo nastavio pružati briljatne predstave, a u posljednjih šest utakmica upisao je četiri pogotka i isto toliko asistencija. Svakako je to nešto što može veseliti izbornika Zlatka Dalića ususret Europskom prvenstvu u Njemačkoj koje počinje za nešto više od mjesec dana.

Komentari

Povezano