Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Kramarić uvjerljivo poražen od Bayerna kod kojeg je Kane oborio novi rekord

Rezultatski i stanjem na terenu veoma jednosmjerna utakmica igrala se večeras na Allianz Areni u Munchenu, gdje je Bayern u prvoj utakmici 17. kola Bundeslige ugostio Hoffenheim. Bila je to 65. uzastopna domaća utakmica Bayerna na kojoj su Bavarci postigli pogodak, čime su postavili rekord Bundeslige.

Neće gosti po dobrome pamtiti ovaj izlet u bavarsku prijestolnicu, a Andrej Kramarić bio je jedan od rijetkih njihovih raspoloženih pojedinaca ove hladne minhenske večeri. Travnjak je naš reprezentativac napustio u 79. minuti, a za svog boravka na njemu uputio je četiri udarca prema vratima Manuela Neuera, kojem je, usput rečeno, večerašnji nastup bio 500. ligaški za Bayern, koliko ima i Bastian Schweinsteiger, te su više od njih u ovom tisućljeću odigrali samo Thomas Müller (685) te Phillip Lahm (517).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je u konačnici slavio s 3:0, a dva pogotka, u 18. i 70. minuti postigao je Jamal Musiala na asistencije Leroya Sanéa, koji je tako došao do brojke 10 u rubrici asistencija ove sezone, više nego bilo koji drugi igrač u ligama petice. Hoffenheim je od 74. minute igrao s igračem manje zbog drugoj žutog kartona Grische Promela, a točku na i stavio je Harry Kane u sudačkoj nadoknadi, svojim 22. ligaškim pogotkom za Bayern, čime je izjednačio rekord Roberta Lewandowskog za najviše postignutih pogodaka u jednoj bundesligaškoj polusezoni.

Unatoč pobjedi, Bayern i dalje drži drugo mjesto ljestvice, sada s bodom iza Bayera, dok je Hoffenheim na 7. mjestu te se i dalje nalazi u otvorenoj borbi za europske pozicije.

Komentari

Povezano