Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Kranjčar: “Lako zaboravimo uspjehe koje smo postigli. Mislim da su i mediji krivci”

Niko Kranjčar, pomoćni trener hrvatske U-21 reprezentacije, za Sportske novosti je najavio susret Hrvatske i Škotske koji je na rasporedu u subotu od 18 sati.

Kranjčar je proveo dvije godine u Glasgowu pa mu je Škotska dobro poznata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meni je tamo bilo predivno. Jedino što sam potrgao prednji križni ligament nakon sedam odigranih kola prve godine. Nakon toga mi se bilo teško vratiti. Ali bez obzira na ozljedu koja mi se dogodila, uživao sam. Škoti su predivni ljudi, sjajni navijači, vole svoj nogomet. Imaju veliko poštovanje prema Hrvatima, ali i prema drugim strancima. O Škotima mogu govoriti samo sve najbolje.

Niko Kranjčar za Sportske novosti

Osvrnuo se na činjenicu da sa Škotima imamo negativan omjer.

Iskreno, ne znam… Uvijek imaš nekog suparnika, u klupskom ili reprezentativnom nogometu koji ti ne leži, koji je, kako se to obično zna kazati, crna mačka.

Niko Kranjčar za Sportske novosti

Imao je potrebu istaknuti sjajne pothvate koji su Vatreni ostvarili.

 Stalno ponavljam, svi mi skupa lako zaboravimo uspjehe koje smo postigli. A nemojte krivo shvatiti, mislim da su i mediji krivci u tome svemu. Nikada, nikada neću sumnjati u hrvatski nogomet. U kvalitetu hrvatskih nogometaša. Stalno izbacujemo na veliku scenu mlade, kvalitetne nogometaše. I prije i sada… Nije ovo vrijeme različito od onog koje mu je prethodilo.

Niko Kranjčar za Sportske novosti

Prilično je optimističan oko budućnosti.

Ta dva ogleda su definitivno ohrabrujuća. Kad se sad vratim na Europsko prvenstvo, moram ustvrditi da su nas doslovno sekunde dijelile protiv Italije od nastavka natjecanja. Izbornik i momčad su nakon toga primili kritike, ali počela se stvarati nova momčad. I opet ćemo pokazati da smo u samom vrhu svjetskog nogometa. Uvijek ćemo pokazati da nam je tu mjesto. Nikada nisam sumnjao, niti ću sumnjati u našu reprezentaciju. Takav sam, možda to nekome izgleda kao neko jednostavno razmišljanje, ali siguran sam u to što govorim. Ne moraju drugi ljudi dijeliti moje mišljenje.

Niko Kranjčar za Sportske novosti

Ma ne priča mi se ni o kakvim dubiozama, treba gurati pozitivu. Svi mi koju smo dio bilo koje reprezentativne selekcije, svi mi koji imamo jedan ili ne znam koliko nastupa za nacionalnu vrstu, znamo što znači hrvatska nogometna reprezentacija. Koliko sreće i zadovoljstva je pružila ovom narodu. Uvijek ću samo afirmativno govoriti o problematici. Držim da nema potrebe pričati javno, svatko od nas naravno ima svoje mišljenje, ali ja ga stvarno nemam potrebe javno iznositi.

Niko Kranjčar za Sportske novosti

Komentari

Povezano