Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Kroos produžuje ugovor s Real Madridom

Twitterov ekspert za transfere u nogometu, Fabrizio Romano, objavio je danas na popularnoj društvenoj mreži kako će njemački veznjak Toni Kroos uskoro produljiti ugovor s Real Madridom.

Nijemcu će ovog ljeta biti točno 10 godina otkako je iz münchenskog Bayerna prešao u španjolsku prijestolnicu, a usprkos poodmakloj dobi od 34 godine na Santiago Bernabéuu trebao bi ostati još jednu godinu. Kroosu ugovor ističe ovoga ljeta, no sjajnim je partijama u ovoj sezoni dokazao kako mu je i dalje mjesto na najvećim nogometnim pozornicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji dodavač na svijetu vratio se i u njemačku reprezentaciju nakon trogodišnje pauze od nastupanja za Elf. Na klupskoj razini je ove sezone i dalje u igri za dva trofeja. Titula prvaka Španjolske je jako blizu s obzirom da Blancosi imaju osam bodova prednosti nad drugoplasiranom Gironom, dok Madriđane u četvrtfinalu Lige prvaka čeka izazovni dvomeč s prvim favoritom natjecanja i braniteljem naslova Manchester Cityjem.

Iako još nije stavio svoj paraf na produljenje ugovora, izgledno je kako će Kroos ostati u Madridu do ljeta 2025. godine, te potencijalno dodatno popunio svoju trofejnu riznicu.

Komentari

Povezano