Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Kroos: “Živjet ću u Španjolskoj. U Njemačkoj ne bi pustio kćer van nakon 11 sati.”

Toni Kroos je gostovao na podcastu njemačke televizije ZDF gdje je po završetku Eura za Njemačku, a samim time i njegove karijere, komentirao nastup Njemačke, ostvareno u karijeri, ali i svoju budućnost.

Upravo je taj dio najviše zaintrigirao medije zbog Kroosovih komentara. Kroos je voditelju rekao kako se neće vratiti u Njemačku, već da će ostati živjeti u Španjolskoj jer Njemačka više nije ista država kao što je bila prije 10 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroos je naglasio kako se osjeća sigurnije kada pusti svoju kćer van u 11 sati navečer u Španjolskoj nego li u velikom njemačkom gradu.

Kroos je također komentirao njemačku imigracijsku politiku što je dovelo do mnogih lažnih vijesti koje su prenijeli razni mediji.

Prema njima je Kroos rekao da se u Njemačkoj ne kontrolira ulazak imigranata, da se problemi javljaju posvuda i da ih je previše. Na društvenim mrežama se Kroosa brzo prozvalo rasistom, no ispostavlja se da to nisu bile točno njegove riječi.

Kroos je već isticao da za Njemačku ne bi bila dobra vlast desne stranke “Alternativa za Njemačku”, dok je u ovom podcastu rekao da se u potpunosti zalaže za dolazak imigranata, ali da se brine zbog masovne, nekontrolirane i ilegalne imigracije koja je postala problem u Njemačkoj.

Novinari koji su originalno prenijeli krivu izjavu su istu obrisali, no ona se dovoljno raširila da dobar dio njemačke publike sada o njoj raspravlja.

Komentari

Povezano