Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Kruno Jurčić osvojio egipatski Kup i donio klubu prvi trofej u povijesti

Kruno Jurčić nastavlja sa sjajnim rezultatima u Egiptu. Njegov Pyramids FC je u finalu egipatskog Kupa s 1:0 svladao ZED i došao do prvog trofeja u klupskoj povijesti. Pogodak odluke postigao je Fiston Mayele u 87. minuti.

Bila je to tvrda utakmica bez puno prilika i činilo se da ide u produžetke. Onda se tri minute prije isteka 90. minute ukazao Mayele koji zabija za veliko slavlje Pyramidsa. Nakon šest minuta nadoknade, veliko slavlje je moglo početi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najtrofejniji egipatski klub Al Ahly je ispao još u osmini finala pa je Pyramids iskoristio priliku za prvi klupski trofej. Do sada su dva puta gubili u finalu Kupa i dva puta bili drugi u prvenstvu.

Jurčić je u karijeri vodio NK Istru 1961, Slaven Belupo, Lokomotivu, Maribor, Adanaspor, Saudijsku Arabiju, Al Nassr (Riyadh), Baniyas, Al Nasr (Dubai) te Dinamo Zagreb u tri navrata.

Prvi put 2009./2010., drugi put 2011. godine, a treći put u sezoni 2012./2013. Radio je i kao pomoćni trener u reprezentaciji Hrvatske 2012. godine. Pyramids je preuzeo u veljači ove godine, a sada im je donio prvi trofej u klupskoj povijesti

Komentari

Povezano