Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Kruno Jurčić uveo svoju momčad u finale egipatskog Kupa

Kruno Jurčić bilježi odlične rezultate u Egiptu. Sa svojim Pyramidsom je boljim izvođenjem jedanaesteraca svladao Al-Masry i ušao u finale egipatskog Kupa.

Momčad koju vodi bivši strateg Dinama je povela u desetoj minuti golom Fagrieja Lakaya. U 58. minuti Pyramids je ostao s igračem manje kada je pocrvenio Mahmoud Marei.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Al-Masry je produžetke izborio golom Salaha Mohsena u 80. minuti. U dodatnih 30 minuta nije bilo golova pa je odluka o putniku u finale pala nakon udaraca s bijele točke.

Tamo su igrači Al-Masryja dva puta promašili okvir gola, dok je Pyramids samo jednom promašio i prošao u finale. Tamo ih čeka ogled sa ZED-om.

Najtrofejniji egipatski klub Al Ahly je ispao još u osmini finala te je ovo sjajna prilika za Jurčića da Pyramidsu donese prvi trofej u povijesti kluba. Do sada su dva puta gubili u finalu Kupa i dva puta bili drugi u prvenstvu.

Jurčić je u karijeri vodio NK Istru 1961, Slaven Belupo, Lokomotivu, Maribor, Adanaspor, Saudijsku Arabiju, Al Nassr (Riyadh), Baniyas, Al Nasr (Dubai) te Dinamo Zagreb u tri navrata.

Prvi put 2009./2010., drugi put 2011. godine, a treći put u sezoni 2012./2013. Radio je i kao pomoćni trener u reprezentaciji Hrvatske 2012. godine.

U karijeri je igrao za Dinamo, Inter Zaprešić, Istru 1961, Beveren, Torino, Sampdoriju i Slaven Belupo.

Komentari

Povezano