Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Kustošija u sudačkoj nadoknadi do prednosti protiv Zrinskog iz Jurjevca

Nakon što su bili na krivoj strani velikog preokreta Sesveta u dvoboju za naslov, Zrinski Jurjevac put do 1. NL mora tražiti kroz dodatne kvalifikacije. Tamo ih čeka Kustošija koja je završila pretposljednja. Danas je odigrana prva utakmica u Kustošiji gdje su domaćini u dramatičnoj završnici pobjedili 2:1.

Kustošija je od početka dobro ušla u meč i odmah pritisnula goste iz Jurjevca. No, većinom su to bili jalovi pokušaji koji nisu završavali udarcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pritisak domaćih se isplatio u 33. minuti. Mario Babić je pucao s krila i pogodio stativu, a na odbijanac je natrčao Šimun Grgić koji zabija za 1:0. Ipak, pomoćnik Duje Strukana je označio zaleđe i nije bilo ništa od vodstva Kustošije.

Prvu priliku u drugom dijelu imali su gosti. Lopta se nakon kornera odbila do kapetana Marija Tadića čiji dobar udarac fantastično brani Faris Krkalić.

Zrinski iz Jurjevca u vodstvo dolazi u 70. minuti. Tada je Ivan Lozić prvi došao na ubačaj Petra Raguža i poentirao za veliku prednost gostiju.

Kustošije se vraća u igru u 84. minuti. Ovoga puta korner je bio poguban za goste. Lopta se nakon njega odbila do Mikayila Fayea koji je odlično potegao s ruba kaznenog prostora i vratio stvari na početak.

Potpuni preokret Kustošija radi u 95. minuti. I treći puta danas korner je donio pogodak. Roko Ivanković je bio najviši i glavom od grede donio prednost Kustošiji pred uzvrat.

Odluka o posljednjem članu 1. NL pada za tjedan dana na uzvratu u Čepinu. Kustošija je ostvarila prednost, no dvomeč je daleko od gotovog jer Zrinski je pokazao da apsolutno može zaprijetiti Kustošiji.

Komentari

Povezano