Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Kvaratskhelia i Politano odveli Napoli do slavlja u Veroni

Subotnje popodne donijelo nam je na kultnom stadionu Marc’Antonio Bentegodi susret domaće Verone te branitelja naslova prvaka Serie A, momčadi Napolija, koji iz grada Romea i Julije odlaze kući s pobjedom 3:1 i nova tri boda na kontu.

Domaćini su u prve četiri minute imali tri udarca iz kuta, iz kojih su dva puta uspjeli uputiti udarac prema vratima Alexa Mereta, ali to je više-manje bilo sve što su prema naprijed učinili u prvom poluvremenu. Napoli je ubrzo preuzeo inicijativu, a do vodstva su branitelji naslova stigli u 27. minuti. Giacomo Raspadori ubacio je loptu s lijeve strane, a Matteo Politano ljevicom prizemno pogodio desni kut domaćih vratiju. Politano je u 43. minuti upisao asistenciju, a strijelac za 2:0 je Khvicha Kvaratskhelia nakon mini solo prodora po lijevoj strani. Bio je to Gruzijčev 50. pogodak u 196. nastupu u seniorskom nogometu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti dvojac u istim je ulogama sudjelovao za povećanje vodstva Napolija na 3:0 nakon deset minuta igre u drugom poluvremenu. Politano je s 30-ak metara od svog gola poslao dugu loptu na Kvaratskheliju koji sam u kontri matira Lorenza Mantipòa. Utješni pogodak za domaće postigao je Darko Lazović pet minuta kasnije, a u preostalih 30ak minuta igre nogometaši Verone pokušali su napadačkijom igrom stići do nove promjene rezultata, ali bezuspješno.

Napoli je ovom pobjedom barem privremeno zasjeo na 3. mjesto sa 17 osvojenih bodova, dok Verona ostaje na devet bodova manje .

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano