Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Kylian Mbappe ipak ne mora na operaciju nosa

Kylian Mbappe neće morati na operaciju nakon što je slomio nos u utakmici protiv Austrije. Podsjetimo, 25-godišnji napadač je nastradao u duelu s Kevinom Dansom i morao je napustiti teren prije kraja susreta. Iako su prve prognoze sugerirale da bi mogao propustiti ostatak turnira, vijesti iz Francuske navode da postoji mogućnost, iako ne velika, da zaigra već u utakmici protiv Nizozemske u petak.

Mbappe je bio na pregledu u bolnici u Düsseldorfu, nakon čega se oglasio Francuski nogometni savez. “Mbappe se vraća u kamp francuske reprezentacije. Kapetanu Francuske pomogli su medicinsko osoblje i dr. Franck Le Gall, koji je dijagnosticirao prijelom.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mbappe će biti na liječenju nekoliko dana, ali neće biti operiran u bliskoj budućnosti. Izradit će mu masku kako bi se mogao vratiti natjecanju nakon liječenja, stoji u objavi Francuskog nogometnog saveza.

Mbappe je najvažniji igrač Francuske i jedan od najboljih na svijetu, pa bi njegov izostanak bio veliki udarac za momčad izbornika Didiera Deschampsa, jednog od glavnih favorita Eura. Prošle sezone, koja mu je bila posljednja za PSG prije prelaska u Real Madrid, postigao je 44 gola i upisao deset asistencija u 48 utakmica za francuske prvake. Za reprezentaciju je odigrao 79 utakmica i zabio 47 golova.

Komentari

Povezano