Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

LA Lakersi osvojili prvi NBA In-Season turnir

Sinoć se odigralo prvo finale NBA “In-Season” turnira u kojem su snage odmjerili Los Angelesi Lakersi i Indiana Pacersi.

Igrači su tako ovo natjecanje shvatili ozbiljno, što dovoljno govore i izjave LeBron Jamesa uoči finala o tome kako želi u svoju riznicu trofeja dodati i ovaj, povijesni prvi, a isto su najavljivali i Pacersi koji pak nikad nisu osvojili trofej u NBA-ju, a zadnje pehare podizali su još u odvojenoj ABA ligi 1970., 1972. i 1973. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na parketu se ipak igrala više-manje jednosmjerna utakmica u kojoj je ekipa iz Los Angelesa slavila 123:109 te je tercet Lakersa Davis-Reaves-James odigrao izvrstan napadački susret. 41 koš uz monstruoznih 20 skokova upisao je centar Lakersa Anthony Davis, Austin Reaves je dodao 28 koševa, a LeBron James 24 koševa uz 11 asistencija, pa su u dobroj mjeri anulirali jednu od najuzbudljivijih ovosezonskih priča, Pacersovog Tyresea Haliburtona koji je ostao na 20 koševa uz šut iz igre 8/14.

NBA je bio “široke ruke” pa su tako pobjednici u redovima Lakersa dobili svaki po 500.000 dolara, dok su iz redova gubitničke ekipe Pacersa igrači otišli s nešto manje, po 200.000 dolara.

Komentari

Povezano